Més de 150 països acorden combatre la ‘triple crisi’ ambiental de la Terra

Ens enfrontem a un problema global i les conseqüències de no fer res són completament inassumibles, una autèntica irresponsabilitat.

Més de 150 països han acordat donar suport a una estratègia global per a combatre en els pròxims anys la «triple crisi» ambiental que pateix la Terra, va informar hui la presidència de la V Assemblea de l’ONU per al Medi ambient. Es tracta de l’estratègia a mitjà termini del Programa de les Nacions Unides per al Medi ambient (PNUMA), que busca atallar d’ací a 2025 l’anomenada «triple c»: la crisi climàtica, la crisi de la pol·lució i la crisi de la pèrdua de biodiversitat.

«El mandat del PNUMA és fonamental si volem aconseguir les nostres aspiracions per al medi ambient i el desenvolupament sostenible»

Més de 150 estats participants van recolzar aqueix pla en la cinquena sessió de la UNEA, principal organisme de presa de decisions ambientals del món, que té per lema «Enfortir l’acció per la naturalesa per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible«.

(Notícia extreta de «EFE noticias»)

Entradas creadas 5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba