REFORESTA

La desforestació és un greu problema i no té fàcil solució. No obstant això, tot és posar-se a la feina. Ací et mostrem algunes accions individuals que podeu fer per a plantar arbres i plantes, la qual cosa són una contribució ràpida per lluitar contra la desforestació.

En diverses localitats s’ha iniciat un projecte en què cada cop que naix un nadó se sembra un arbre al qual se li atribueix el nom del xiquet o xiqueta. Aquesta és una bona manera perquè els xiquets des de ben xicotets siguen conscients de la importància de cuidar la naturalesa, ja que aquests seran els responsables del creixement del seu propi arbre.

Una altra iniciativa que qualsevol persona pot dur a terme és sembrar un arbre per la mort d’una persona estimada o d’un animal. D’aquesta manera a més de contribuir a la reforestació del planeta comptaràs de manera simbòlica amb el record de la persona faltada.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta pàgina web no dubteu en contactar amb nosaltres emplenant el formulari i deixant el vostre missatge, contestarem al més aviat possible. Gràcies.

    Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

    Volver arriba